Vårt gratis fakturaprogram har fått over 1 000 brukere

Lesetid: 5 min

Dette er veldig stort for oss! Nå har vi bikket 1 000 unike brukere på vårt gratis fakturaprogram

Systima gratis fakturaprogram har fått 1000 brukere

Bildet: Fra vår Linkedin profil

Lanserte første versjon desember 2020

Systima lanserte første versjon av gratis fakturaprogram desember 2020. Det har vært en veldig spennende reise med mange muligheter. Vi ser et jevn og god brukervekst.

Kommer med nye oppdateringer ukentlig

Vi er et stort team som jobber med Systima daglig. Vi kommer med nye oppdateringer hver uke. Vi er åpne for feedback og har gjort flere endringer til nå basert på brukertilbakemeldinger. Når du er logget inn i Systima kan du når som helst gi oss en rask feedback ved å trykke på snakke ikonet øverst til høyre.

Les også: Vi jobber på spreng med lansering av regnskapsprogram

Vår første betalte modul - legg til egen logo på faktura

Vi lanserte nylig vår første modul mot betaling. Modulen er helt frivillig og blir aktiv samme sekund som du trykker på aktiver knappen. Modulen gir deg mulighet til å laste opp egen logo på faktura, og skjuler samtidig Systima logoen nederst i høyre hjørnet. Du vil derfor få en mer profesjonell og tilpasset faktura. Dette gjelder også for kreditnota og betalingspåminnelse.

Modulen aktiveres under meny -> innstillinger -> moduler.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv gratis
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");