Vi jobber på spreng med lansering av regnskapsprogram

Lesetid: 5 min

Nå har Systima jobbet ca 1,5 år inn mot regnskapsbransjen. Det har vært en veldig spennende reise så langt, og vi gleder oss som små barn til å lansere et regnskapsprogram.

Startet med å lansere gratis fakturaprogram

Systima startet med å lansere et gratis fakturaprogram. Vi har fått mange spørsmål om hvorfor alt er gratis, hvorfor vi gjør som vi gjør og lignende spørsmål. Svaret er veldig enkelt: Vi ønsket å lansere noe fortløpende og få navnet vårt ut så raskt som mulig. Vi fant ut at dette var ved å tilby noe mange trengte gratis. Dette har gitt oss mange hundre testere og en rekke gode tilbakemeldinger om funksjoner som ikke har vært optimale eller nye funksjoner som vil gjøre faktureringen enklere.

Vårt fremtidige regnskapsprogram bygger videre på denne løsningen. Det vil derfor ikke være to uavhengige systemer, men et stort system som er modulbasert. Det betyr at noen kan fortsette med kun fakturering, og andre kan bruke et komplett regnskapsprogram.

Fullt fokus på regnskapsprogram

Nå er vårt fulle fokus på å lansere alle regnskapsmoduler. Vi har et sterkt team som har god erfaring fra regnskapsbransjen, og en rekke regnskapsførere som hjelper oss ukentlig.

Vi håper å lansere første versjon i løpet av sommer hvor første perioden kommer til å være testing internt. Deretter komme vil til å lansere for offentligheten.

Tusen takk for all hjelp

Vi har fått hjelp av masse testere, regnskapsførere og andre som er kjent med bransjen for å gi oss innspill om hva som er bra, hva som er dårlig og hva som mangler i dagens regnskapsprogram. Vi ønsker å bruke anledningen til å takke alle involverte parter til nå. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv gratis
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");