Vår første selger har startet

Lesetid: 5 min

Vi har nå gleden av å feire at vår første selger i Systima endelig har startet. Linn har lang erfaring fra salg og kundebehandling. Vi tror hun kommer til å bli et utmerket tilskudd til teamet og gjøre en utmerket jobb med å finne nye regnskapsførere og byråer vi kan samarbeide med. Linn kommer til å jobbe med å få inn nye kunder, behandle eksisterende kunder og kommer til å hjelpe til med opplæring av nye selgere.

Jobbet med salg i ca 20 år

Linn er 37 år og har jobbet med salg i ca 20 år. Linn er en fremoverlent, sprudlende dame med bein i nesa. Hun jobbet nylig som salgsrådgiver i SGI Compliance og er nå klar for nye og spennende muligheter i software bransjen. Linn kan vise til gode salgsresultater i samtlige av sine tidligere stillinger.

Linn var såpass tøff at hun inviterte seg selv til et intervju etter Systima var i Finansavisen. Etter flere intervjurunder fikk hun jobben.

Vi ser etter flere selger

Vis ser etter flere sultene selgere. Vi kommer til å skalere teamet vårt fortløpende og ser etter flere dyktige medarbeidere. Vi kommer også til å se etter andre type stillinger og ledende stillinger fortløpende. Dersom du ønsker jobbe sammen med oss ta gjerne kontakt.

Les om våre ledige stillinger her.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");