Systima på forsiden av Finansavisen

Lesetid: 5 min

Lørdag 10. juli var Systima, med vår daglige leder Robin Røed, på forsiden av Finansavisen. Artikkelen handler om at Robin har startet flere selskapet med god suksess, og satser fullt på å utfordre en tung og etablert bransje. Vi har holdt på i 1,5 år nå og er klare for nye eventyr.

Vi tar opp kampen mot Visma

Artikkelen handlet om at Systima skal ta opp kampen mot Visma, som er en dominerende aktør i regnskapsbransjen. Vi ønsker å utfordre dagens løsninger og Visma eier store deler av systemene vi utfordrer. Vi ser forbedringspotensiale i bransjen og føler vi har funnet opp mange innovative løsninger vi gleder oss til å lansere. Vi er innstilt på at dette kommer til å bli en veldig tøff kamp, og vi er motiverte og klare for nye utfordringer.

Vi lanserer snart regnskapsprogram

Vi jobber på spreng med vårt nye regnskapsprogram. VI lanserte et gratis fakturaprogram desember 2020 og bruker samme plattform og teknologi for å videreutvikle alle regnskapsmoduler. Vi er i sluttfasen av mange av modulene og er snart klare til å teste. Når testingen er godkjent vil vi lansere systemet offentlig. Regnskapsprogrammet kommer til å være mot betaling.

Les artikkelen på nett

Artikkelen var på forsiden av den fysiske avisen, hadde en dobbelt side i lørdagsutgaven og ble publisert elektronisk på finansavisen.no.

Les artikkelen her:
https://finansavisen.no/lordag/gruenderintervjuet/2021/07/09/7698241/systima-tar-opp-kampen-mot-visma

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem