Systima har over 2500 unike brukere på vårt fakturaprogram

Lesetid: 5 min

Brukerveksten til Systima fortsetter og vi får flere nye bruker hver eneste dag. Vi ser også at snittet på antall fakturaer per bruker øker, som er et godt tegn på at eksisterende brukere aktivt bruker systemet.

Nå har vi bikket 2500 brukere som er en stor milepæle for oss. Det er motiverende og morsomt å se at såpass mange ønsker å bruke våre tjenester. Brukerveksten vår er organisk som tyder på at mange tipser om våre tjenester videre.

Fullt fokus på regnskapsprogram

Vi har fullt fokus intern på å lage alle regnskapsmoduler. Alle våre utviklere og ledere jobber daglig med planlegging, testing og programmering av alle nødvendige regnskapsmoduler. Vi kommer til å komme med en gigantisk oppdatering, hvor vi kommer til å forbedre noe av nåværende funksjonalitet og lansere en god del nye funksjoner. Vi bygger videre på dagens teknologi, og det vil være enkelt å oppgradere til regnskap. Regnskap kommer til å være mot betaling hvor vi kommer til å ha en SaaS model.

Vi har anslått lansering første halvår 2022.

Vi ser etter investorer

Vi kommer til å se etter eksterne investorer og gjøre første emisjon en gang før sommer 2022. Ledelsen har nylig startet aktivt med å jobbe med å lage verdsettelse, kalkyler og nødvendige dokumenter. De kommer til å jobbe aktivt med potensielle investorer de neste månedene.

Vi ser et ekstremt potensiale innen software både i Norge og utlandet. Systima skal bli et stort teknologiselskap som skal lage software til regnskapsbransjen og andre bransjer.

Dersom du ønsker å investere i Systima registerer deg på vår investor side.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv gratis
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");