Systima har over 2500 unike brukere på vårt fakturaprogram

Lesetid: 5 min

Brukerveksten til Systima fortsetter og vi får flere nye bruker hver eneste dag. Vi ser også at snittet på antall fakturaer per bruker øker, som er et godt tegn på at eksisterende brukere aktivt bruker systemet.

Nå har vi bikket 2500 brukere som er en stor milepæle for oss. Det er motiverende og morsomt å se at såpass mange ønsker å bruke våre tjenester. Brukerveksten vår er organisk som tyder på at mange tipser om våre tjenester videre.

Systima regnskap har over 2500 unike brukere til sitt fakturaprogram

Fullt fokus på regnskapsprogram

Vi har fullt fokus intern på å lage alle regnskapsmoduler. Alle våre utviklere og ledere jobber daglig med planlegging, testing og programmering av alle nødvendige regnskapsmoduler. Vi kommer til å komme med en gigantisk oppdatering, hvor vi kommer til å forbedre noe av nåværende funksjonalitet og lansere en god del nye funksjoner. Vi bygger videre på dagens teknologi, og det vil være enkelt å oppgradere til regnskap. Regnskap kommer til å være mot betaling hvor vi kommer til å ha en SaaS model.

Vi har anslått lansering første halvår 2022.

Vi ser etter investorer

Vi kommer til å se etter eksterne investorer og gjøre første emisjon en gang før sommer 2022. Ledelsen har nylig startet aktivt med å jobbe med å lage verdsettelse, kalkyler og nødvendige dokumenter. De kommer til å jobbe aktivt med potensielle investorer de neste månedene.

Vi ser et ekstremt potensiale innen software både i Norge og utlandet. Systima skal bli et stort teknologiselskap som skal lage software til regnskapsbransjen og andre bransjer.

Dersom du ønsker å investere i Systima registerer deg på vår investor side.

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem