Innspilling av podcast med Vitari

Lesetid: 5 min

I dag har vi deltatt på vår første Podcast!

Podcasten er produsert av Vitari og heter «Ferdig snakka?». Vitari tar opp ulike temaer som kanskje aldri blir ferdig snakket om. I podcasten blir det tatt opp ulike temaer i regnskapsbransjen hvor det i tidligere episoder er snakket om temaer som automatisering i regnskapsbyråbransjen, om fremtidens regnskapskontor og lignende temaer.

Temaet for dagens podcasten var "Hvordan utfordre en etablert ERP bransje?". Systima har som ambisjoner om å konkurrere mot de store ERP systemene og dette temaet er veldig spennende for oss. Vi snakker om ulike spørsmål innenfor dette temaet, og også om fremtidens systemer er i sky. En av våre daglige ledere, Robin Røed, deltok på podcasten hvor det var en åpen og fin diskusjon rundt temaet.

Kort om Vitari

Vitari er et firma som hjelper kundene med å gjøre smarte teknologivalg som frigjør tid. De rådfører kunder til å bruke ulike programvarer til ulike behov. De jobber også med ulike integrasjoner mellom systemer. De tilbyr også rådgivning og konsulenttjenester. Vitari ble stiftet i 2002 og omsetter for ca 124 mill eks mva.

Podcast blir live om ca en uke

Podcasten kommer ut om ca en uke, og du kan høre den på alle kjente plattformer for podcast. Vi gleder oss til podcasten!

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem