Det er laget over 10 000 fakturaer i fakturaprogrammet til Systima

Lesetid: 5 min

Vi har nå nådd en ny milepæl og har laget over 10 000 fakturaer i vårt fakturaprogram!

Rask organisk vekst

Systima opplever sterk organisk vekst. Vi får daglig nye brukere og antall nye brukere øker for måned for måned. Det er stort sett en organisk vekst, og vi tror det kommer av fornøyde brukere og jungelteragrafen.

Les også: Systima på forsiden av shifter.no

Lanserer snart regnskap

Alle resurser internt har i en lengre periode jobbet med fullt fokus på lansering av eget regnskapsprogram og lønnssystem. Dette har vært planen siden oppstart for 2,5 år siden, og lansering av fakturaprogram har vært en del av strategien for å teste deler av teknologien i storskala testing.

Når vi lanserer regnskap vil det være i samme system, hvor det er mulig å velge ulike moduler for å få utvidet funksjonalitet. Design og enkelte eksisterende funksjoner vil også bli oppdatert. Du vil da kunne velge å oppgradere og bruke regnskapsprogrammet og lønnssystemet.

Bank integrasjon med PSD 2

Systima jobber i skrivende stund med å integrere med en PSD 2, open banking, integrasjon. Vi tror på mest mulig automatikk, og ved hjelp av denne integrasjonen vil ha bankintegrasjon mot alle europeiske banker. Dette vil gjøre det enklere for å registere innbetalinger, registere utbetalinger, betale lønn, internoverføringer og lignende. Brukere av Systima vil da ikke lenger være avhengig av å logge inn i nettbanken.

Spørsmål og svar

Når lanseres regnskapsprogrammet og lønnssystemet?

Vi håper lansering i Q3 2022.

Finn flere spørsmål og svar her →

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv gratis
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");