Vår første modul mot betaling: fjern Systima logo fra faktura

Lesetid: 5 min

I dag er en milepæl for Systima: vår første betalte modul.

Du kan fortsatt lage og sende regning gratis med vårt fakturaprogram. Vi kommer til å lansere flere moduler mot betaling i fremtiden for de som ønsker å oppgradere dagens løsning. Dette kommer til å være valgfritt.

Vår første modul er for å fjerne Systima logoen fra faktura, kreditnota og betalingspåminnelse. Når du lager en faktura i fakturaprogrammet Systima vil du automatisk få Systima logoen med en tekst nederst i høyre hjørnet, og ved å aktivere denne modulen vil det bli skjult.

Modulen koster 49 kr per mnd og blir aktivert samme sekund som du aktiverer modulen. Alle inntekter går til videre utvikling, og vi håper våre brukere ønsker støtte Systima. Vi kommer til å lansere flere moduler i nær fremtid.

Vi kommer i nær fremtid å oppgradere denne modulen så du også kan legge til egen logo på faktura. Dette vil bli den samme modulen, så om du har den aktivert vil du automatisk kunne legge til faktura i tillegg. Det er allerede holdt av plass til dette øverst til høyre på faktura, kreditnota og betalingspåminnelse. Vi holder dere oppdatert!

Spørsmål og svar

Hva koster modulen?

Modulen koster 49 kr / mnd

Kommer det flere moduler?

Ja, vi kommer til å lansere mange moduler i fremtiden.

Finn flere spørsmål og svar her →

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem