Nå kan du importere kunder og leverandører

Lesetid: 5 min

Nå har vi kommet med en ny oppdatering som gjør det mulig å importere kunder og leverandører. Du kan importere fra andre systemer eller ved å bruke vår mal. På denne måten er det enda enklere å bytte over til fakturaprogrammet Systima.

Slik importerer du kunder og leverandører

For å importere kunder og leverandører du går du i menyen og velger kunder -> kunder. Nå skal du være på kundeoversikten som viser en oppsummering av alle kunder.

Øverst skal det være en knapp som er "importer kunder / leverandører". Når du har trykket på denne kommer det en pop up som gir deg valget mellom å laste opp en fil fra andre systemer eller bruke vår ferdiglagde mal.

Importer fra andre systemer

De fleste systemer lar det eksportere en oversikt med alle kunder og leverandører. Last ned denne filen og last den opp i Systima. Vi må gjøre en manuell jobb for de ulike systemene, og dersom vi ikke støtter systemet du bruker send oss gjerne filen til post@systima.no så skal vi kaste oss rundt så du kan importere filen.

Importer med vår mal

Vi har laget en mal (excel fil) du kan bruke for å importere kunder og leverandører. Ikke endre overskriftene, og følg malen. Første kunde er en test for å demonstrere, og kan slettes om ønskelig.

Importer av produkter kommer snart

Vi jobber i skrivende stund (13 mai 2021) med import av produkter. Vi håper at dette blir lansert i løpet av en ukes tid. Vi kommer med ny oppdatering når dette er gjort.

Spørsmål og svar

Dere støtter ikke import fra systemet jeg bruker, hva gjør jeg?

I dette tilfellet send oss en mail til post@systima.no med vedlegg om hvilken fli du prøver importere. Så skal vi kaste oss rundt å få dette implementert asap.

Finn flere spørsmål og svar her →

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");