Nå kan du importere produkter fra andre systemer

Lesetid: 5 min

Et produkt kan være en vare eller tjeneste. Når du lager faktura i fakturaprogrammet Systima kan du enten koble opp mot et produkt eller velge fritekst-linje. Du trenger kun å legge til et produkt hver gang, og når produktet først er laget er det ekstra effektivt å fakturere flere fakturaer med samme vare eller tjeneste. Når du fakturerer ved å bruke et produkt vil også all informasjon bli lagret, så du senere kan se statistikk, antall salg og lignende per produkt.

Vi anbefaler og bare bruke fritekst-linje når du lager faktura med et eller flere produkter du ikke skal fakturere igjen. Typiske unntak eller sjeldne produktlinjer.

Du kan importere produkter på to måter: enten fra andre systemer eller ved hjelp av Systima sin mal.

Importer produkter fra andre systemer

Du kan importere produkter fra andre systemer. For å gjøre dette må du laste ned en xls, xlsx eller csv fil fra det andre systemet. Når du har denne filen går du til Systima og går til produktoversikten. Herfra kan du trykke på "importer produkter" og laste opp filen her.

Dersom du får en feilmelding er det fordi vi ikke støtter import fra dette selskapet. Hvis dette er tilfellet send oss en mail til post@systima.no med filen og hvilken virksomhet det gjelder, så skal vi kaste oss rundt og gjøre en oppdatering så dette er mulig.

Importer produkter fra mal

Vi har laget en egen mal du kan bruke for å importere produkter. Dette er en excel fil. Gå til produktoversikten og trykk på knappen "importer produkter". Her ser du en blå tekst som er "last ned mal". Bruk denne og last opp samme fil for å importere produkter.

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem