Vi tilbyr nå gratis flyttehjelp og kostnadsfri lisensperiode til din eksisterende lisens har gått ut

Lesetid: 5 min

Vi får stor forespørsel om kunder som ønsker å bytte til Systima. Vi tilbyr nå gratis flyttehjelp og gir virksomheter kostnadsfri periode som matcher din eksisterende lisens så du ikke må betale dobbelt.

Vi flytter regnskapet ditt kostnadsfritt

Vi tilbyr nå å gjøre hele flytteprosessen din kostnadsfritt. Vi må enten få tilsendt ulike rapporter eller få tilgang til ditt eksisterende system. Det er viktig at regnskapet er ferdig / oppdatert frem til en dato.

Dersom regnskapet ditt ikke er oppdatert frem til en dato, er det ingen hinder for å starte å bruke Systima. Vi kan gjøre denne prosessen når som helst så lenge det er i løpet av det samme året som du flytter over.

Kostnadsfri lisensperiode

Betaler virksomheten allerede for et annet regnskapsprogram? I så fall skal ikke det være til hinder for å bytte til Systima. Dersom bedriften har en oppsigelsestid i eksisterende system, matcher vi samme periode kostnadsfritt.

Vi ønsker å se sist faktura, for å få bekreftet oppsigelsestiden. Vi vil da manuelt registere i våre systemer at virksomheten ikke får faktura i samme periode. Virksomheten kan derfor bruke alle funksjoner i Systima kostnadsfritt. Det samme gjelder alle moduler.

Systima vokser fort

Systima har fått mange kunder det siste året. Vi kommer løpende med nye funksjoner og starter få bedrifter med større volum. Systima har per 17. september 2023 over 9 000 brukere, og vi får mange nye brukere daglig.

Systima har som mål om å bli Norges største ERP system.

Spørsmål og svar

Hvordan går jeg frem?

Kontakt oss her for å starte prosessen.

Finn flere spørsmål og svar her →

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");