Vi lanserer snart eget regnskapsprogram og lønnssystem

Lesetid: 5 min

Vi har nå gleden av å informere om at vi snart lanserer eget regnskapsprogram og eget lønnssystem. Vi har holdt på med utvikling, planlegging og testing i over 3 år, og det er lagt ned ca. 20 000 timer.

Systima Regnskap

Vi kommer til å lansere et topp moderne regnskapsprogram som har alle nødvendige regnskapsfunksjoner. Dette inkluderer blant annet

  • Bokføring. Vi har laget flere bokføringsmoduler for effektiv bokføring.

  • Bilagsmottak for og effektivt samle alle fakturaer, EHF, kvitteringer m.m. Her vil det også være en funksjon for godkjennelse

  • MVA rapport med Altinn integrasjon. Vi kommer selvsagt til å lansere med den nye MVA rapporten som er krav fra januar 2022. Rapporten og status for MVA melding vil du kunne gjøre direkte i Systima.

  • Mulighet til å godkjenne betalinger og betale via Systima. Vi kommer til å ha bankintegrasjon med alle Norske banker.

  • Bankavstemming, både automatisk og manuell. Avhengig om du har bankintegrasjon.

  • Ulike rapporter, som hovedbok, saldobalanse, resultatrapport, balanserapport m.m.

  • Ulike innstillinger for mer effektiv regnskapsføring

Systima Lønn

Vi kommer til å lansere eget lønnssystem. Vi har funnet flere innovative løsninger å kjøre lønn for som gjør det mye enklere både for bedriftseiere og regnskapsførere.

Vi kommer også til å ha Altinn integrasjon for automatisk sending av a-melding.

Systima fakturering

Vi kommer til å fortsette å bruke vårt fakturaprogram. Design og en god del funksjoner vil bli oppdatert og enda bedre når vi lansere vårt regnskapsprogram. Dersom du allerede har bruker vil du fortsatt ha samme tilgang med samme data. Du vil enkelt kunne oppgradere til både regnskap og lønn uten å miste data.

Ønsker du fakturere med Systima? Lag bruker her

Flere moduler kommer også

Vi kommer ikke til å slutte å utvikle og innovere når vi lanserer regnskap og lønn. Vi kommer til å fortsette med nye oppdateringer på eksisterende funksjoner, og også lansere nye moduler. Vi kommer til å lytte på brukerne og prioritere det flest ønsker. Systima skal være et internsystem for bedrifter, og vi ønsker tilby alle type moduler en bedrift trenger i et og samme system.

Spørsmål og svar

Kommer regnskap og lønn til å koste penger?

Ja, det vil bli betalte moduler.

Når lanserer dere Systima Regnskap?

Vi håper å lansere en gang i løpet av kvartal 3 i 2022.

Finn flere spørsmål og svar her →

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");