Vi kommer til å lansere timeføring snart!

Lesetid: 5 min

Vi har fått en god del forespørsler fra eksisterende regnskapsførere og kunder om timeføring. Vi har derfor valgt å priortere dette og har allerede startet utviklingen. Lanseringsdato er per nå ukjent. Vi håper tidlig Q4 2023.

Konkurrere på pris

Vi har observert at de ulike konkurrentene våre på regnskapsprogram og lønnssystem som tilbyr timeføring tar seg godt betalt for timeføring-modulen. Systima kommer til å fortsette med å være konkurransedyktige på pris. Vi vurderer også om vi skal ha en kampanjeperiode. Prismodellen for timeføringssystem er ikke bestemt.

Alle våre priser er offentlig, og vi er nærmere 50 % billigere enn andre cloud systemer. Alle våre priser er til en hver tid oppdatert på vår prisliste.

Mobil app til iPhone og Android

Systima har allerede en mobil app til iPhone og Android (Google play). Når vi lanserer timeføring, vil det da være mulig å bruke samme mobil app til å bruke til timeføring.

Det er gratis å laste ned og bruke app'en, og det vil ikke være ekstra kostnad for bruk av app.

Løpende oppdateringer etter tilbakemeldinger

Systima ønsker å prioritere hva brukerne og regnskapsførerne ønsker av funksjonalitet. Nå har systemet såpass store mengder med funksjoner at vi dekker de fleste vanlige bedriftene når det kommer til regnskap og lønn.

Dersom du er regnskapsfører eller bruker av systemet, hører vi gjerne fra deg om det er noen funksjoner du savner.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");