Vi har lansert mobilapp til iphone!

Lesetid: 5 min

I dag er en stor dag for oss: vår app Systima er nå i app store!

Funksjonalitet

Vi har lansert en mobilapplikasjon som gjør det mulig for brukerne å ta bilder av kvitteringer og automatisk sende dem til deres regnskapsfører. Denne appen er spesielt nyttig for bedrifter som ofte har mange kvitteringer å holde styr på. Alle kvitteringer og fakturer kommer direkte inn i filmottaket.

Med denne appen kan brukerne enkelt ta bilder av kvitteringer når de mottar dem, for eksempel etter å ha gjort et kjøp eller mottatt en faktura. Appen gjør det også mulig å merke kvitteringer som godkjent eller ikke godkjent. Da slipper du å logge inn på PC / Mac for å godkjenne i filmottaket.

Etter at bildet av kvitteringen er tatt, blir det automatisk sendt til regnskapsføreren som kan behandle det i regnskapet. Dette sparer tid og gjør det enklere for regnskapsføreren å holde oversikt over bedriftens økonomi.

Totalt sett gir denne appen en mer effektiv og praktisk måte å håndtere kvitteringer på, noe som gjør det enklere for bedrifter å føre regnskap og holde oversikt over sin økonomi.

Flere funksjoner kommer snart

Vårt mål er at sluttbruker (bedriftene) kan gjøre alle daglige handlinger direkte fra mobilen. Vi kommer derfor snart med flere spennende nyheter. Vi jobber blanta med muligheten for

  • Timeføring

  • Utbetaling direkte fra mobilen

  • Lage faktura fra mobil app

  • Andre funksjonaliteter for å effektivisere og jobbe enklest mulig

Last ned appen her

Last ned gratis i App Store.

Vi har også egen mobil app til android, som kan lases ned på google play.

Spørsmål og svar

Koster app'en penger?

Nei, det er gratis å laste ned og bruke vår mobil app.

Finn flere spørsmål og svar her →

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");