Vi har lansert mobilapp til iphone!

Lesetid: 5 min

I dag er en stor dag for oss: vår app SYSTIMA er nå i app store!

Funksjonalitet

Vi har lansert en mobilapplikasjon som gjør det mulig for brukerne å ta bilder av kvitteringer og automatisk sende dem til deres regnskapsfører. Denne appen er spesielt nyttig for bedrifter som ofte har mange kvitteringer å holde styr på. Alle kvitteringer og fakturer kommer direkte inn i filmottaket.

Med denne appen kan brukerne enkelt ta bilder av kvitteringer når de mottar dem, for eksempel etter å ha gjort et kjøp eller mottatt en faktura. Appen gjør det også mulig å merke kvitteringer som godkjent eller ikke godkjent. Da slipper du å logge inn på PC / Mac for å godkjenne i filmottaket.

Etter at bildet av kvitteringen er tatt, blir det automatisk sendt til regnskapsføreren som kan behandle det i regnskapet. Dette sparer tid og gjør det enklere for regnskapsføreren å holde oversikt over bedriftens økonomi.

Totalt sett gir denne appen en mer effektiv og praktisk måte å håndtere kvitteringer på, noe som gjør det enklere for bedrifter å føre regnskap og holde oversikt over sin økonomi.

Last ned appen her

Last ned gratis i App Store.

Spørsmål og svar

Koster app'en penger?

Nei, det er gratis å laste ned og bruke vår mobil app.

Finn flere spørsmål og svar her →

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");