Vi har ansatt 3 nye senior utviklere!

Lesetid: 5 min

Systima vokser fort, og vi har hittil i år ansatt 3 nye senior utviklere og utvider utviklingsteamet.

Systima vokser raskt

Vi har lang erfaring med å bygge systemer for bedrifter, og vi har i over 3 år satset tungt på å bygge regnskapsprogram, lønnsmodul og faktureringsprogram. Systima har vokst veldig fort de siste årene, og vi ser mange nye daglig.

Vi hadde også nylig en emisjon hvor vi inviterte regnskapsførerne på eiersiden, og hentet ca 7,7 millioner. Denne saken kan leses mer om på Shifter.no.

Kun senior utviklere

Vi har nå et stort utviklingsteam som kun består av senior utviklere. Vi har det siste året skalert opp 4utviklingsteamet vårt betydelig, for å få ut enda flere funksjoner raskere. I februar lanserte vi lønnsmodulen, i november lanserte vi bankintegrasjon mot alle Norske banker og i august lanserte vi regnskap. Nå som vi har blitt enda flere utviklere kommer vi til å ha enda flere store oppdateringer raskere.

Skalerer salgsavdelingen

I august ansatte vi vår første fulltids-selgere, og vi ansetter løpende flere selgere. Vi ser at mange liker tjenesten vi tilbyr, og vi får flere foresprseler hver uke. Det er viktig for oss at vi alltid er tilgjengelige, og kan levere topp service til alle potensielle og eksisterende kunder.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");