Systima har inngått et samarbeid med We Love Padel (WLP)

Lesetid: 5 min

Systima har nå inngått et samarbeid med We Love Padel (WLP), som er er en ledende aktør innen padel miljøet i Norge på turneringer, turer og padel utstyr.

Mer om We Love Padel (WLP)

We Love Padel er et selskap som har holdt på siden 2021, og har de siste årene blitt en av de ledende aktørene i Norge når det kommer til turneringer, padelreiser til Spania og padelutstyr.

Turneringer flere steder i Norge

We Love Padel reiser rundt og har ulike turneringer på forskjellige steder i landet. De har blant annet turneringer i Oslo, Drammen, Bergen, Ski, Kristiansand, Stavanger, Elverum og andre steder.

Se We Love Padel sine kommende padel turneringer her

Padel reiser til Spania

We Love Padel har i flere omganger arrangert padel reiser til Spania. På reisene er det ofte 20 + personer på tur, hvor det er padel treninger, turneringer, spill og selvsagt sosialt.

Se We Love Padel sine reiser her

Salg av padleutstyr

We Love Padel har sin egen nettbutikk, hvor de blanta annet selger padelracket, baller, padelbag, padelsko og annet padel tilbehør.

Se nettbutikken til We Love Padel her

We Love Padel + Systima

We Love Padel bruker selvsagt Systima regnskap og bruker også Systima på flere selskaper.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");