Systima har signert partneravtale med Devold Consulting og har nå over 60 partnere!

Lesetid: 5 min

Systima har nå signert over 60 partneravtaler med ulike regnskapsbyråer spredt godt rundt i Norge. Systima har den siste tiden hatt møte med flere byråer fra Bergen, og kan gledelig ønske regnskapsbyrået Devold Consulting velkommen som ny partner!

Regnskapsfører Devold Consulting i Bergen: Systima ønskes velkommen

Arne Devold er en regnskapsfører i Bergen, og jobber som daglig leder i Devold Consulting. Arne virker fornøyd med nytt samarbeid, og sier blant annet:

"Med Systima i vår system-portefølje tilbyr vi regnskapsklientene våre en sterk utfordrer til de etablerte økonomisystemene.

Systima er et friskt pust i et marked som preges av store leverandører. Det er spennende å se at en ny aktør om Systima klarer å hevde seg.

For oss er det viktig at regnskapsklientene opplever konkurranse og får tilgang til den nytenkning og innovasjon som foregår hos nykommerne. Systima er akkurat en slik utfordrer og vi håper regnskapsklientene ser at dette systemet har noe nytt å bidra med.

Systima virker til å satse på regnskapsførerne og ta hensyn til våre supportbehov. Det er viktig at økonomisystemet er effektivt både for sluttkunde og regnskapsfører – ofte satser økonomisystemleverandørene kun på en av partene.

Vi velger å presentere oss som en Systima regnskapsfører – og er spent på hvordan markedet vil ta imot den nye utfordreren."

Statsaut. regnskapsfører Arne Devold i Bergen satser på samarbeid med Systima

Statsaut. regnskapsfører Arne Devold i Bergen satser på samarbeid med Systima

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");