Vi hadde besøk av Regnskapspilotene og snakket om lønnsmodulen (VIDEO)

Lesetid: 5 min

Tidligere i måneden hadde vi besøk av Regnskapspilotene på vårt Oslo kontor. Her snakket vi om lønnsmodulen og andre funksjoner i systemet. Se video nederst i artikkelen.

Om Regnskapspilotene

Regnskapspilotene er et regnskapsbyrå som har holdt på siden 2020 og holder til i Arendal. De har fra dag en vært opptatt av moderne og effektive løsninger. Selskapet ble stiftet av Kjetil Bjørn Brottveit, hvor Atle Isaksen Jørgensen senere også ble medeier. Selskapet har vokst godt de siste årene, og har jevnlig ansatt flere regnskapsførere.

Regnskapspilotene har samarbeidet med Systima i litt over 1 år, og er også en av Systimas medeiere. De har flere kunder i Systima, hvor flere av de bruker lønnssystemet.

Regnskapsførerne på eiersiden

Systima har som mål å være systemet av og for regnskapsførerne. Vi inviterer derfor regnskapsførerne med på eiersiden. Regnskapspilotene og 26 andre regnskapsbyråer er på eiersiden, og vi har som mål å inkludere betydelig mange fler. Medeierne til Systima er alt fra de største byråene til regnskapsførere som jobber alene. Regnskapsførerne får mulighet til å være med på aksjeprogram og eventuelt investere dersom Systima AS har emisjon.

Er du regnskapsfører? Register deg gjerne her for en uforpliktende samtale

Systima satser på lønn

Systima har den siste perioden fått flere lønnskunder, og satser tung på lønnsmodulen. Det blir lagt ned mye tid på utvikling av eksisterende og nye funksojner, slik at lønnssystemet skal være så effektivt og optimalt som mulig. Timeføring kommer også snart.

Les mer om lønnssystemet til Systima.

Video fra samtalen

Klikk på videon under for å se samtalen. På vår youtube kanal kan du også se andre lignende type videoer.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");