Systima på forsiden av nettavisen Shifter.no

Lesetid: 5 min

Systima har blitt nevnt i media nok en gang, og denne gangen vært på forsiden av Shifter.no og BankShifter.no. Avisene skriver primært om startups og bank / finans sektoren.

Suksessfull emisjon

Systima hadde nylig en suksessfull emisjon, hvor vi hentet over 10 millioner kroner. Dette var primært det som var innholdet i artikkelen.

Avisen skriver blant annet:
"For Systima-gründerne Robin Røed og Joachim Øvang slutter 2023 med «the same procedure as last year» – med å hente penger. På ett år har de økt verdien på selskapet med solide 60 prosent, i et iskaldt fintech-klima."

Dette er et godt bevis på at Systima er i riktig retning, og klarer hente frisk kapital i et tøft startup og finansmarked.

Regnskapsførerne på eiersiden

Systima sin strategi er tydelig: vi skal være av og for regnskapsførerne.

Dette inkluderer at regnskapsførerne og regnskapsbyråene kan komme på eiersiden. Alle nye eiere i emisjonen er regnskapsbyråer, og Systima har nå 27 regnskapsbyråer på eiersiden. Av disse er det blant anent Økonomibistand og enkelte Vekstra kontorer.

Er du regnskapsfører? Register deg gjerne for en uforpliktende prat

Fornøyde gründere

Robin Røed og Joachim Øvang er gründerne av Systima, og jobber også sammen som daglige ledere.

"Vi er veldig fornøyde med emisjonen. Det er en tidskrevende prosess med mye møter, og totalt sett må vi si oss veldig fornøyd med og nok en gang bli overtegnet og fått med oss såpass mange regnskapsbyråer" Sier daglig leder, Robin Røed

"Vi har hatt en målrettet strategi i en lang periode nå og inkludere regnskapsbyråene på eiersiden. Dette er vår andre emisjon hvor alle nye medeiere er regnskapsførere eller regnskapsbyrå. Det er vi veldig fornøyde med, og veldig motiverende å se at strategien vår fungerer som vi håpet" sier daglig leder, Joachim Øvang

Systima gründerne Robin Røed og Joachim Øvang

Gründerne Joachim Øvang (til venstre) og Robin Røed (til høyre)

Link til artikkelen

Hele artikkelen kan leses her på Shifter, og her på BankShifter.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");