Systima har nå 2000 unike brukere !

Lesetid: 5 min

Vi er veldig stolte av å ha nådd 2.000 unike brukere !!

Vårt gratis fakturaprogram har vært en MVP for å teste ut deler av teknologien vi bruker når vi utvikler et topp moderne regnskapsprogram. Vi valgte å lansere og videreutvikle tjenesten, og da alltid ta høyde for funksjonalitet vi kommer til å bruke videre i regnskapsprogrammet. Når vi lanserte var vi veldig spente på responsen, og var usikre om vi kom til å få noen brukere i det hele tatt. Allerede i februar hadde vi nådd 500 brukere og veksten hadde gått over all forventning. Nå har vi nådd over 2 000 unike brukere og vi ser at brukerveksten fortsetter hver eneste dag. Dette er et tegn på at det er mange som liker systemet og vi gleder oss til fremtiden.


Følg oss på sosiale medier for jevnlige oppdateringer

Systima regnskap har nå 2000 unike brukere

Vi har fullt fokus på regnskap

I flere måneder har vi hatt fullt fokus på å lage et regnskapsprogram og alle regnskapsmoduler. Vi kommer til å bruke dagens funksjonalitet og bygger videre på samme teknologi. Noen funksjoner kommer til å bli oppgradert og det kommer en rekke nye funksjoner.

Vi håper å lansere regnskapsprogrammet i løpet av første halvår 2022 og dette systemet kommer til å være mot betaling.

Dersom du bruker dagens løsning skal du enkelt klare å integrere over til regnskapsprogrammet.

Spørsmål og svar

Når lanserte dere med gratis fakturering?

Vi lanserte vårt gratis fakturaprogram desember 2020.

Har dere oppdatert systemet løpende?

Det første halvåret kom vi med oppdateringer 2-4 ganger i uken med nye funksjoner og har gjort flere endringer basert på kundetilbakemeldinger. Videre etter denne perioden har vi hatt fullt fokus på å lage et regnskapsprogram.

Finn flere spørsmål og svar her →

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem