Systima skal ha emisjon Q1 2022!

Lesetid: 5 min

Systima har nå holdt på i over 2 år. På den tiden har vi har lært, planlagt og utviklet et regnskapsprogram og lønnssystem. Lanseringen er før sommer. Det har vært tidskrevende og bygge et komplett system fra scratch, men vi tror at vi har gått den riktige retning. Vi har bygd hele systemet på en topp moderne teknologi som gjør det enkelt å skalere, videreutvikle nye funksjoner og gjøre API integrasjoner inn og ut.

Så fort systemet er lansert vil vi ha fullt fokus på å bygge salgsavdeling, få kunder og øke omsetning. Det er da det starter for fullt!

Emisjon Q1 2022

Vi jobber i skrivende stund med å gjøre alt klart til emisjonen. Vi ser for oss at emisjonen kommer til å være i slutten av Q1 2022 og ønsker gjøre alt klart og få inn investorene. Vi kommer de neste ukene til å prioritere møter med investorer.

Register deg her for å bli oppdatert når dokumentasjonen er klar.

Storsatsning i regnskapsbransjen

Systima har store ambisjoner. Vi vet at markedet i dag er dominert av Visma, og dette er noe vi ønsker å gjøre noe med. Vår målgruppe er bedrifter som omsetter for 0-50 millioner som har regnskapsfører. Vårt mål er å gjøre det betydelig enklere for bedriftseiere å bruke Systima og gjøre så de kan etterlate mest mulig til regnskapsfører. På den andre siden er målet vårt å få regnskapsførerne til å jobbe smartere, raskere og mer oversiktlig enn de gjør i dag.

Vi har kommet på flere innovative måter å arbeide på, og har en rekke spennende ideer. Vi kommer ikke til å lansere et system som vi videre skal drifte, vi kommer til å jevnlig innovere og oppdatere med nye funksjoner. Vi kommer også til å lansere en rekke funksjoner som ikke handler om regnskap, men som kan gjøre arbeidsdagen eklere for bedriftene. Vårt mål er å lage en plattform for bedrifter og samle hele driften i Systima.

Spørsmål og svar

Hvordan blir jeg med på emisjonen?

Du melder interesse her. Når vi har mer info vil du få det tilsendt.

Finn flere spørsmål og svar her →

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");