Systima senker prisene

Lesetid: 5 min

Vi er glade for å kunngjøre spennende nyheter! Vårt pålitelige regnskapsprogram har nylig gjennomgått en betydelig prisreduksjon for å gjøre det enda mer tilgjengelig for bedrifter i alle størrelser. Vi forstår viktigheten av å holde kostnadene nede og ønsker å støtte bedriftseiere og økonomiansvarlige i deres daglige oppgaver.

Billig regnskapsprogram og lønnssystem

Med vår nylige prisreduksjon har vårt regnskapsprogram blitt enda mer kostnadseffektivt, og det tilbyr fortsatt de samme kraftige funksjonene og pålitelige tjenestene som våre kunder har kommet til å stole på. Her er noen av fordelene ved vår prisreduksjon:

  1. Kostnadsbesparelser for din virksomhet: Med våre lavere priser kan bedriften din nå spare penger som kan reinvesteres i vekst og utvikling.

  2. Bedre tilgang for små bedrifter: Vi ønsker å støtte oppstartsbedrifter og små bedrifter, og med de reduserte prisene blir vårt regnskapsprogram mer tilgjengelig for alle.

  3. Ingen kompromiss på kvalitet: Selv om prisene er lavere, har vi fortsatt opprettholdt den samme høye kvaliteten på vårt regnskapsprogram. Du kan stole på at du får pålitelige verktøy for økonomistyring.

  4. Fleksible abonnementsalternativer: Vi tilbyr fortsatt en rekke abonnementsalternativer, slik at du kan velge den som passer best for din virksomhet, enten det er månedlige eller årlige planer.

  5. Oppdatert og brukervennlig grensesnitt: Vårt regnskapsprogram har også gjennomgått en oppdatering for å sikre at det er enkelt å bruke og effektivt for dine regnskapsbehov.

Vi er forpliktet til å hjelpe bedrifter med å lykkes, og vi tror at vårt senkede prispunkt vil gjøre det enda lettere for deg å administrere økonomien til din virksomhet. Hvis du allerede er en kunde, vil du automatisk dra nytte av de nye prisene ved fornyelse av abonnementet ditt.

Billig og enkelt lønsssystem

Vi har valgt å gå ned i pris for å konkurrere enda bedre på pris på lønn. Det betyr ikke at vi kommer til å stoppe å innovere. Vi kommer til å fortsette å innovere og komme med nye funksjoner, for å gjøre regnskapsføringen og lønn så enkelt som mulig.

Les mer om Systima sitt lønnssystem.

Våre nye priser

Se vedlagt bilde for oppdaterte priser.

Systima senker prisene på regnskapsprogram, lønnssystem og lønnsslipp

Rask brukervekst

Vi har opplevd stor kundevekst i det siste. Vi vil bruke anledningen til å si tusen takk for din tillit til vårt system. Vi ser frem til å fortsette å støtte din virksomhet på sin reise mot suksess, og vi er glade for å kunne tilby deg enda mer verdi med våre reduserte priser.

Ikke nøl med å kontakte hvis du har spørsmål eller trenger hjelp med å oppdatere abonnementet ditt. Vi er her for å hjelpe deg med å oppnå økonomisk suksess!

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");