Regnskap Norge lager artikkel med Systima

Lesetid: 5 min

Regnskapsbransjen består av få store aktører. Flere av systemene er eid av Visma hvor noen går under Visma navnet og andre har andre navn. Andre systemer er selvstendige. Det er dog få store aktører i en stor bransje.

Vi føler at stor andel av innovasjons-graden i bransjen er oppkjøp. Systima ønsker å utfordre dagens løsninger og tenke nytt og innovativt. Vi har selv vært brukere av flere av systemene og føler vi har en ny innfallsvinkel til bransjen.

Regnskap Norge har intervjuet en av våre gründere, Joachim Øvang, for å høre om våre tanker.

Lansering av regnskap til sommer

Systima har nå holdt på i over 2 år med å lage et regnskapsprogram. Vi har laget all kode selv og har også stått bak planleggingen og arkitekturen selv. Vi gleder oss til å lansere for å starte å selge og få kunder.

Eget lønnssystem

Systima skal være så enkelt og automatisert som mulig. Vår målgruppe kommer mest sannsynlig til å ha et behov for lønnssystem, og vi føler vi er avhengig av å tilby denne tjenesten. Vi kommer derfor til å lansere et eget lønnssystem, som mest sannsynlig blir lansert sammen med regnskap.

Lønnen kommer til å være så enkelt som mulig, hvor store deler av bokføringen vil skje i bakgrunnen. Vi kommer til å gjøre lønnen betydelig enklere både for regnskapsfører og daglig leder. Vi kommer også til å ha Altinn integrasjon for innsending av a-melding.

Les hele artikkelen

Du kan lese hele artikkelen på Regnskap Norge sin nettside.

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem