Systima er på besøk hos Kontera Regnskap for å snakke om hvor enkelt det er å flytte over kunder til Systima

Lesetid: 5 min

Systima har som mål om å være det enklest og mest effektive systemet på markedet når det gjelder å flytte over en kunde eller starte et kundeforhold. Vi var på et møte med vår partner Kontera Regnskap AS som forklarer hvor enkelt det er å flytte over kunder til Systima.

Flytt enkelt over til Systima Regnskap

Systima har jobbet flere tusen timer med å gjøre det enkelt for å flytte over kunder, eller opprette en ny kunde i systemet. Her er noen eksempler hvordan det kan gjøres effektivt:

  • Hele onboardingen er i dashboardet, hvor regnskapsfører eller sluttbruker har mulighet til å gjøre alle nødvendige innstillinger fra et sted. (kommer i oppdatering i uke 42)

  • Bankintegrasjon mot alle Norske banker på under 5 min. Regnskapsfører eller sluttbruker kan starte onboardingen, og den som må signere basert på infoen i Brønnøysund, må gjennomføre bankID. Når bankID er signert, er bankintegrasjonen live og det kan utbetales fra systemet og se kontoinformasjon. Dette kan være på tvers av banker, og man får også tilgang til kontoinformasjon tilbake i tid.

  • KID integrasjon med direkte API integrasjon som tar under 1 min. Avtalen blir aktivt kl 15:00 førstkommende arbeidsdag, eller inneværende arbeidsdag om du gjør det før kl 15:00. Mulig å opprette ny avtale eller flytte eksisterende avtale.

  • EHF mottak, kun et tastetrykk for aktivering så er EHF aktivt ca 10 minutter senere.

  • Åpningsbalansen er mal-bassert. Det er mulig å laste opp maler direkte fra andre systemer

  • Systima tolker alle filmer i åpningsbalansen, uavhengig av system. Dersom systemet er usikre på noen verdier, har du mulighet til å mappe riktig kolonne i excel listen i selve systemet. Du trenger derfor ikke redigere excel / csv filen og det gjør det fleksibelt uavhengig av hvilket system du flytter fra

  • Importere kunder og leverandører (kontakter) fra andre systemer

  • Importere produkter fra andre systemer

Se video fra møtet

Vi lagde en video med vår daglige leder Joachim Øvang og Kontera regnskap AS. Se videoen under eller klikk her.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");