Systima har stand på Overskudd 2023!

Lesetid: 5 min

Hvert år arrangerer Regnskap Norge en messe som heter Overskudd 2023. Dette er et konferanse og møtepunkt for regnskapsbransjen, hvor det er ca 600 deltakere. Det er primært for regnskapsførere og regnskapsbyråer, og de ulike leverandørene i bransjen har stand.

Systima har egen stand

Vi kommer til å ha egen stand på Overskudd 2023. Her kommer vi til å ha noe snacks og en spennende konkurranse. Dette er også en fin mulighet å komme bort hvis du lurer på noe, ønsker bli kjent eller bare ha en hyggelig prat om regnskapsbransjen. Vi kommer til å stille med flere av våre ansatte på salgsavdelingen. Gründerne av selskapet kommer også til å være til stede.

Bli med i vår konkurranse

Vi kommer til å ha en konkurranse på messen, hvor vi kommer til å ha en premie som skiller seg litt ut. Konkurransen blir annonsert på messen, og vi anbefaler på det sterkeste å komme innom standen.

Har du ikke mulighet til å komme på Overskudd 2023?

Dersom du ikke har mulighet til å møte oss på Overskudd, men fortsatt ønsker en prat så hører vi gjerne fra deg. Du kan registrere deg her så tar vi kontakt fortløpende per telefon eller mail.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");