Systima har fått en ny partner: MK Regnskap AS

Lesetid: 5 min

Forrige uke var Andreas på besøk hos en av våre første partnere MK Regnskap. Her leverte Andreas roll ups, som vi gir til alle våre partnere. MK Regnskap er et byrå som er fremoverlente og som ønsker å være med å påvirke utviklingen av systemet i årene fremover. Maria som er daglig leder i MK Regnskap er en regnskapsfører som er pliktoppfyllende og har masse energi, vi anbefaler MK Regnskap på det sterkeste.

Systima og MK Regnskap er partnere

Mk-Regnskap-Partner-Systima-RegnskapMaria var en av våre første partnere og hun har hjulpet oss masse med tilbakemelding og testing av systemet. Vi skal være av og for regnskapsførerne så det er derfor naturlig at vi vil bruke de byråene vi samarbeider med i utviklingen av systemet slik at de får det systemet som passer dem best.

MK Regnskap er aktive i BNI ALPHA og for noen uker siden vant Maria Korslund pokalen for ukens beste partnersøk.

Vi ser etter byråer som ønsker å være med på laget vårt

Ønsker du å være med på å påvirke utviklingen i systemet har du muligheten til det nå. Vi har i dag flere byråer som er med på eiersiden og mange partnere. Det er disse vi jobber tett med for å utvikle systemet sammen til det mest effektive regnskapsprogrammet. Har du noen spørsmål angående dette kan du kontakte oss.

Dersom du ønsker å bli Systima partner, kan du registrere deg på nettsiden vår.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");