Systima har emisjon og inviterer regnskapsbyråer på eiersiden

Lesetid: 5 min

Systima har en pågående emisjon.

Ønsker regnskapsførerne på eiersiden

Systima skal være av og for regnskapsførerne, og vi ønsker å invitere flere regnskapsbyråer på eiersiden. Vi tror at vi kan bygge det beste systemet i samarbeid med bransjen. Vi jobber allerede tett md regnskapsførerne i de ulike byråene, og ønsker skalere og få med flere på laget.

Før emisjonen hadde Systima 10 regnskapsbyråer på eiersiden.

Overtegnet og stor interesse

Vi opplever stor interesse ved å komme på eiersiden. Allerede ca 10 dager før fristen var emisjonen overtegnet. Vi har valgt og ha emisjonen åpen ut fristen i håp om å få med enda flere regnskapsbyråer og regnskapsførere.

Systima har hatt to offentlige emisjoner tidligere, hvor begge emisjonene var overtegnet med god margin. Systima kom blant annet i nettavisen Shifter etter suksessen i sist emisjonsrunde.

Frist 24. september

Fristen for å søke om å bli med i emisjonen er 24. september. Ta kontakt med oss ved å trykke på denne linken, dersom du ønsker å få tilsendt informasjon. Skriv gjerne informasjon om deg og ditt regnskapsbyrå.

Prosessen er slik at du får tilsendt informasjon og kan velge å søke om å investere. Videre sender du inn max ønsket beløp du ønsker å investere og signerer en bestillingsblankett med elektronisk signering. Videre er det opp til generalforsamlingen å vedta emisjonen og tildele aksjer.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");