Oppsummering av Overskudd 2023 (Regnskap Norge messen)

Lesetid: 5 min

Systima har gjennomført sin første messe på Ovesrkudd 2023 i regi av Regnskap Norge. Vi hadde stor suksess på standen, og møtte eksisterende kunder og mange potensielle nye kunder.

Utfordrer i regnskapsbransjen

Systima er en utfordrer til en etablert bransje, med tunge aktører. Dette var vår første stand og vi ble møtt med mye positivitet! Vi fikk mange hyggelige tilbakemeldinger, og mange nye potensielle kunder. Vi har som mål å bli det største regnskapsprogrammet i Norge, og gleder oss til å bli mer synlige fremover.

Vinneren av Systima konkurransen

Vi hadde selvsagt en egen konkurranse på vår stand og delte ut ulike give aways. På standen var det mulighet til å konkurrere på vegne av regnskapsbyrået sitt, og vinne 10 000 kr som må brukes på å kjøpe Systima aksjer i kommende emisjon.

Vinneren av konkurransen var Ekaterina Verulidze i Baltic Hus Regnskap AS.

Kåring av årets overskudd og hederstegn

På messen ble det gitt ut to priser, årets overskudd og hederstegn.
Årets overskudd gikk til Geir Braathe i Abacus Ratio.
Hederstegn prisen gikk til May-Britt Westreng.
Vi gratulerer vinnerne med prisen!

Systima kommer på Overskudd 2024!

Vi har allerede bestemt internat at vi skal på overskudd 2024, og gleder oss masse! Vi har allerede mange gode ideer til konkurranser og aktiviteter på standen. Vi gleder oss!

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");