Oppdatert endringslogg med mer detaljer

Lesetid: 5 min

Når du logger inn i fakturaprogrammet Systima kommer du til et dashboard. Her har du mulighet til å se siste endringer på din virksomhet. Tidligere har det stått stikkord om hva som har skjedd, eksempel faktura sendt. Nå har vi gjort en oppdatering for utvidet informasjon, så du ser hvem du har lagd fakturaen til, fakturanummer samt hvem du har sendt regning til.

Det er også flere handlinger som kommer med utvidet informasjon, som når du oppdaterer innstillinger, oppdaterer eller legger til en kunde, lager og oppdaterer et produkt og så videre.

Dersom flere personer har tilgang til samme virksomhet ser de samme handlingslogg på deres dashboard. Dette er en fin måte å se hva som har skjedd i en virksomhet. Du kan legge til flere til samme virksomhet ved å gå til innstillinger -> Selskapsinnstillinger

Nytt dashboard kommer snart

Vi jobber på spreng med regnskapsmoduler så vi kan lansere et regnskapsprogram. I den sammenheng jobber vi også med et utvidet dashboard med betydelig flere nøkkeltall enn dagens dashboard. Her vil det være ulik statistikk og nøkkeltall for å få god innsikt i hele virksomheten. Dersom du har noen gode forslag til hva du ønsker på et dashboard er det bare å ta kontakt.

Ved lansering av regnskapsprogrammet vil vi også oppdatere dashboard på vårt gratis fakturaprogram med alle nye funksjoner.

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem