Ny modul - Vi har lansert vårt eget lønnssystem

Lesetid: 5 min

Vi har nå fått lansert vår lønnsmodul etter ca. 1 år med utvikling. Lønnsmodulen er veldig kompleks og vi har brukt veldig lang tid for å gjøre den best mulig tilpasset dere regnskapsførere. Denne modulen passer perfekt for alle mulige selskaper.

Automatisk lønn

Vi har utviklet automatisk lønn som er et valg man kan aktivere i lønnsinnstillingene. Her velger man hvor mange dager før lønnsdato Systima sender ut forslag til lønn for godkjenning. Ved å aktivere automatisk lønn vil selskapet automatisk få tilsendt lønnsforslag som må godkjennes av den i selskapet som har tillatelse til å godkjenne lønn. Det kan være daglig leder, regnskapsfører eller hvem du selv velger i innstillinger. Denne personen vil da få en automatisk e-post fra Systima, hvor det er link direkte inn til lønnskjøringen.

Forslag til lønn genereres automatisk ut ifra lønnsartene og faste trekk som er registrert på hver ansatt i Systima. Selskapet kan redigere antall og beløp, samt komme med kommentarer før lønnen blir registrert. Dersom selskapet legger til kommentarer, må lønnen gjennomgås av bokføringsansvarlig før lønnskjøring.

Aktuelle parter vil bli varslet før ny handling kreves. Ved å aktivere dette vil dere spare masse tid og dette passer perfekt for de som har repeterende lønninger.

Automatisk betaling av terminoppgjør

Automatisk terminoppgjør er en helt ny funksjon for mer effektiv arbeidsflyt i vårt lønnssystem. Du velger selv å aktivere det på hvert selskap i lønnsinnstillingene, og ved bankintegrasjon vil betalingen legges til betaling i betalingsoversikten. Du kan til enhver tid betale manuelt, eller se logg på historiske betalinger.
Systima var det første systemet som lanserte automatisk terminoppgjør.

Altinn integrasjon

Systima skal være det mest effektive systemet og derfor har vi gjort en integrasjon mot Altinn. Her vil systemet hente ut skattekort og sende inn a-melding direkte i Systima.

A melding

Systima har full Altinn integrasjon så du enkelt kan sende a-melding direkte fra Systima. Første gang må du logge inn i Altinn og registrere at du kan bruke Systima Regnskap med Altinn integrasjon. Du kan følge denne guiden.

Ansatte

Det er en egen side som heter "ansatte". Her har dere full oversikt over alle ansatte og status på den ansatte til enhver tid. Her kan man enkelt legge til en ny ansatt, legge til faste lønnsarter eller trekk for å gjøre lønnskjøringen mest mulig effektiv.

Lønnsslipp

Under lønnsinnstillinger setter du opp hvordan lønnsslippene skal bli sendt, hvordan den skal være kryptert, når det skal bli sendt ut og hvilket språk det skal være på. Det er også en mulighet å sette opp innstillinger for den enkelte ansatte dersom du vil gjøre unntak. Da trykker du på navnet til den ansatte og velger lønnsslipp. Alle lønnsslippene er oversiktlig samlet i Systima.

Lønnsarter

Systima har lagt opp hundrevis av lønnsarter. Disse finnes det en oversikt over i lønnsinnstillinger. Dere står fritt til å endre lønnsartene og legge til nye lønnsarter.

Gratis test av lønnsmodulen til mai

Vil tilbyr dere gratis test av vårt nye lønnssytem til mai. Vi ønsker å få flest mulig til å teste modulen slik at vi får tilbakemeldinger på hvordan dere synes modulen funker. Her kan dere enkelt registrere dere for gratis test av vår nye modul.

Du kan se vår prisliste her, og denne modulen inkluderer fakturering, regnskap og lønn.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");