Ny modul - Regnskapsprogram for mindre selskaper. Kun 59 kr / mnd

Lesetid: 5 min

Vi har nå lansert en ny modul for mindre virksomheter. Etter flere etterspørsler har vi nå valgt å tilpasse en modul for de med minimal drift. Denne modulen er perfekt for holdingselskaper, invest selskaper eller selskaper med minimal drift.

Regnskapsprogram for kun 59 kr i mnd

Modulen koster kun 59 kr i mnd, og vi sender faktura for et år om gangen. Modulen inkluderer 100 transaksjoner i året, og dersom du overstiger antallet vil du fortsatt ha tilgang men betale 20 kr per ekstra transaksjon. Dersom du er en større virksomhet med over 100 transaksjoner burde du aktivere modulen for regnskap eller lønn. Du kan se mer om vår modul nederst på prisoversikten.

Billigst i Norge?

Slik vi ser det er dette en av de billigste modulene for mindre selskaper i Norge. Dette er sammenlignet med de andre cloud systemene.

Her kan du lese mer om modulen for små selskaper.

Samme systemtilgang som regnskapsmodulen

Modulen for mindre virksomheter er samme systemtilgang som modulen for regnskapsprogram. Det er ingen begrensninger i modulen, og du vil kunne bruke alle funksjonene.

I modulen vil du også kunne ha bankintegrasjon uten etableringskostnad eller ekstra kostnad i måneden. Dette gjør avstemmingen betydelig mer effektivt, og du kan betale fakturaer direkte i Systima.

Er du regnskapsfører?

Dersom du er regnskapsfører vil vi gjerne høre fra deg. Registrer deg på nettsiden vår så tar vi kontakt fortløpende.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");