Nå kan du legge til egen logo på faktura, kreditnota og betalingspåminnelse

Lesetid: 5 min

Vi har nå lansert at det er mulig å legge til egen logo på faktura. Vi har fått flere gode tilbakemeldinger og har derfor valgt å prioritere denne oppdateringen.

Vi har allerede en modul som er "skjul Systima logo fra faktura". Vi har valgt å fortsette med samme modul og inkludere å legge til egen logo. Du får derfor begge disse funksjonene til prisen for en. Dersom du allerede har aktivert denne logoen kan du gå rett til selskapsinnstillinger og laste opp logo uten å aktivere noe på nytt.

Du kan aktivere modulen ved å gå til moduler (Meny -> Innstillinger -> Moduler)

Hvordan laste opp egen logo

Når du har aktivert modulen vil du få et ekstra valg under selskapsinnstillinger. (menyen -> innstillinger -> selskapsinnstillinger). Her kan du laste opp en logo, slette eksisterende logo og erstatte logo.

Du kan velge alle type logoer i ulike farger og fasonger.

Når du har lastet opp en faktura vil den automatisk bli synlig på alle fremtidige fakturaer, kreditnotaer og betalingspåminnelser.

Vi jobber med regnskapsprogrammet

Vårt hovedfokus er å jobbe videre med ulike regnskapsmoduler slik at vi kan lansere et regnskapsprogram så fort som mulig. Det vil være mulig å bytte fra gratis fakturering til regnskapsprogrammet. Vårt regnskapsprogram vil være mot betaling.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");