Nå har vi bikket 1300 brukere!

Lesetid: 5 min

Nå har vi bikket 1 300 unike brukere som bruker Systima sitt gratis fakturaprogram! Vi får nye brukere hver dag, og syntes det er veldig motiverende å følge med. Vi ser også at aktiviteten i Systima øker jevnlig sammen med brukerveksten.

Kontakt oss om du har noen gode forslag

Vi er veldig åpne om konstruktiv tilbakemelding, nye ideer eller å få tilsendt diverse problemstillinger som ønskes løst. Flere av våre oppdateringer har vært etter tilbakemelding fra brukerne våre, og vi kommer til å fortsette med å lytte til hva brukerne ønsker. Når du er logget inn kan du trykke på snakke ikonet øverst til høyre, så kan du på få sekunder gi oss en tilbakemelding uten å påvirke det du jobber med.

Betalt modul: Legg til egen logo på faktura

Vi lanserte tidligere i år en modul mot betaling. Denne modulen er valgfri. Dersom du aktiverer modulen skjuler du Systima logoen / reklamen nederst til høyre. Du vil også kunne legge til egen logo som vil bli plassert øverst til høyre. Dette gjelder både for faktura, kreditnota og betalingspåminnelse.

Vi har fullt fokus på regnskap

Vårt fulle fokus er å jobbe med å lage et regnskapsprogram. Vi jobber med ulike regnskapsmoduler, og etter nøye testing vil dette systemet bli offentlig. Dersom du har brukt vårt gratis fakturaprogram, vil du enkelt kunne oppgradere til regnskapsprogrammet automatisk. Regnskapsprogrammet vil være mot betaling.

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem