Lansering av Systima - gratis fakturaprogram på nett!

Lesetid: 5 min

Nå kan vi endelig annonsere at vi har lansert Systima - et gratis fakturaprogram på nett!

Vi har jobbet på spreng siden sommer 2020, og er klar for å tilby et intuitivt, moderne fakturaprogram til bedrifter og privatpersoner. Hele systemet er sky-basert og det eneste du trenger er internett. Systima er et gratis faktureringsprogram som fungerer til alle enheter. Du kan derfor bruke Mac, PC, nettbrett, iPhone, Samsung og alle andre mobile enheter. Du trenger aldri laste ned noe da alt blir lagret på våre servere.

Du kan nå lage bruker gratis og registere deg som både privatperson og bedrift. Du kan også legge til flere selskaper på samme konto, slik at du enkelt kan bytte mellom de ulike selskapene. Hver gang du logger inn får du valget mellom hvilken virksomhet du ønsker å representere.

Vi kommer med oppdateringer 4 ganger i uken for å bygge på dagens løsning, og jobber også med regnskapsmoduler som blir lansert senere.

Vi er veldig åpne for tilbakemeldinger. Det gjelder om det er noen systemfeil, noe du savner, noe konstruktivt eller smarte ideer for å gjøre faktureringssystemet enda bedre. Når du er logget inn ser du noen ikoner øverst til høyre. Her har du, uten å gå ut av det du allerede jobber med, gi oss en feedback på under 1 minutt. Det blir automatisk sendt til vår kundeservice så vi kan se på saken.

Vi gleder oss til reisen videre!

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem