Lansering av dashboard

Lesetid: 5 min

Nå har vi lansert et enkelt dashboard. Dette kommer til å være første siden du ser når du logger inn i fakturaprogrammet Systima.

For nye brukere vil dashbordet bli brukt som en onboarding guide med enkle steg for å lage din første faktura. Stegene blir grønne når de er gjennomført. Et steg kan eksempel være å fylle inn kontonummeret til virksomheten. Dersom du har et steg hvor noe må fylles ut og mangler, kan du trykke på steger for å få opp en pop up for å fylle inn infoen. Når du har laget din første faktura vil hele onboarding guiden bli skjult.

Vår første versjon av dashbordet skal enkelt gi en oppsummering av hva som er fakturert totalt (grønt), hvor stor andel av fakturaene som ikke er betalt (gult) og hvor stor andel av fakturaene som er forfalt (rødt). Dette gir en god indikasjon på hvor mye du har fakturert og om det er noen fakturaer du må følge opp. Klikk på fakturaoversikt eller ny faktura for å enkelt komme deg videre.

Dashbordet viser også en handlingslogg. Du kan trykke på hver handling og gå videre i Systima til der handlingen har skjedd. Har du eksempel laget en faktura, kan du trykke på linjen også kommer du direkte inn til fakturaen.

Vi kommer til å oppdatere dashbordet løpende, og er veldig åpne for innspill!

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem