Nå kan du kopiere en faktura

Lesetid: 5 min

Etter gode tilbakemelding fra våre brukere har vi valgt å lansere en ny funksjon: kopier faktura. Vi ønsker å bli det beste gratis fakturaprogrammet på markedet, og har valgt å gjøre denne oppdateringen etter gode tilbakemeldinger fra våre brukere.

Denne funksjonen blir brukt for å kopiere en allerede eksisterende faktura, så du får samme datagrunnlag i kopien. Du kan også velge om å redigere en eller flere verdier, dersom du ikke ønsker at fakturaen skal være helt identisk.

Slik kopierer du en faktura

Det er flere steder du kan trykke "kopier faktura". Her er noen alternativer

  • Gå til fakturaoversikten, og velg de tre prikkene til høyre. Her kan du velge "kopier faktura"

  • Åpne en faktura, eksempel ved å trykke på en faktura i fakturaoversikten. Her har du en blå knapp med pil ned som gir deg flere valg. Her kan du velge "kopier faktura"

Når du har kommet inn på ny faktura siden vil all data være helt identisk. Husk at du mest sannsynlig vil oppdatere fakturadato og forfallsdato på den nye fakturaen. Du kan endre alle verdier, og også legget til flere produktlinjer om ønskelig.

Spørsmål og svar

Kan jeg kopiere en faktura flere ganger?

Du kan kopiere en faktura ubegrenset ganger.

Hva burde jeg tenke på når jeg kopierer en faktura?

Dersom du ønsker å lage en tilsvarende faktura, burde du alltid sjekke fakturadato og forfallsdato så fristene.

Finn flere spørsmål og svar her →

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem