Vi har nå fått guider på hver side

Lesetid: 5 min

Vi har nå lanser guider på hver side, så det skal bli enda enklere å forstå hele fakturaprogrammet. Systima skal være laget så du kan bruke det uten noen form for erfaring med fakturering eller regnskap.

Alle guider kan ha et eller flere steg. For hvert steg kommer det en infoboks et sted på skjermen som forklarer neste steget. Steget kommer opp der det er relevant så du enkelt kan forstå hva vi forklarer. Klikk neste når du har lest informasjonen til du er ferdig med guiden.

Du kan når som helst velge å avslutte guiden. Når du har avsluttet en guide kommer den ikke opp på samme side igjen. Dette blir husket på brukernivå, så dersom du har flere virksomheter trenger du kun å avslutte en guide på en av dem. Husk at du alltid kan trykke på det blå spørsmålstegnet på hver side for å få ekstra informasjon om den siden du er på.

Dersom du har konstruktive tilbakemeldinger eller gode innspill på hvordan vi kan lage guidene enda enklere er vi veldig åpne for tilbakemelding. Bruk det blå ikonet øverst til høyre for å sende oss en melding på under 1 minutt, uten at du trenger å gå ut av det bildet du allerede jobber i.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");