Følg oss på sosiale medier

Lesetid: 5 min

Vi har nå lansert flere sosiale medier du kan følge for å holde deg oppdatert om Systima Regnskap. Vi kommer til å publisere nyheter, oppdateringer, guider, tips, konkurranser, lærerikt stoff, kundetilbakemeldinger og masse mer. Dette er en fin måte å holde seg ekstra oppdatert på nye funksjoner og en fin måte å komme med gode forslag til forbedringer.

Her er våre sosiale medier:
Linkedin - Følg oss her
Facebook - Følg oss her
Twitter - Følg oss her
Instagram - Følg oss her
Youtube - Følg oss her

Vi kommer til å oppdatere denne nyhets siden løpende ved større endringer, og kommer til å publisere mest over sosiale medier. Dersom du har noen ønsker om hva vi kan publisere så er vi veldig åpne for tilbakemeldinger.

Dersom vi har rabatter, tilbud, konkurranser eller lignende kommer vi til å publisere disse på våre sosiale medier. Vi ønsker å engasjere vårt publikum og det kan være smart å holde seg oppdatert for å få de beste dealene eller mulighet til å vinne kule premier.

Vi ses på sosiale medier!

Spørsmål og svar

Hvor ofte publiserer dere oppdateringer?

Vi prøver å publisere oppdateringer flere ganger i uken.

Finn flere spørsmål og svar her →

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem