Emisjonen er overtegnet, men fortsatt åpen

Lesetid: 5 min

Vår første emisjon med eksterne investorer har gått over all forventning!
Vi har fått inn godt over det beløpet vi ønsket å hente. Fristen har fortsatt ikke gått ut og det er fortsatt mulig å legge inn investeringsbeløp. Vi vil da prioritere aktører / personer som kan bidra positivt på reisen videre.

Vi ser etter styrekandidater

Vi kommer til å se etter styrekandidater for å sette opp et større styre etter emisjonen. Vi håper at noen av de potensielle styrekandidater også ønsker å være med på emisjonen for å investere. Dette er dog ikke et krav, og vi kommer til å aktivt se etter potensielle personer til styret.

Dersom du føler du kunne sittet i et styre ta gjerne kontakt.

Planen videre

Når emisjonen er lukket og vi har valgt hvilken investorer vi ønsker å ha med på laget kommer vi til å ha fullt fokus på lansering av regnskap. Vi kommer mest sannsynlig også til å lansere et eget lønssystem.

Planen videre etter lansering er å komme med nye oppdateringer på løpende bånd. Dette gjelder både oppgradering av eksisterende funksjoner og helt nye moduler. Vi kommer til å analysere markedet og eksisterende brukere og prioritere deretter.

Etter lansering vil vi ansette selgere og starte å bygge salgsavdeling. Gründerne har over 15 års erfaring med å bygge salgsbedrifter.

Spørsmål og svar

Hvordan kjøper jeg aksjer?

Send oss en mail til post@systima.no og fortell hvem du er.

Hvordan melder jeg interesse av å sitte i et styre?

Dersom du ønsker å sitte i styret til Systima AS send oss en mail til post@systima.no og fortell hvem du er. Send gjerne en CV med relevant erfaring og referanser.

Finn flere spørsmål og svar her →

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");