Emisjonen er overtegnet, men fortsatt åpen

Lesetid: 5 min

Vår første emisjon med eksterne investorer har gått over all forventning!
Vi har fått inn godt over det beløpet vi ønsket å hente. Fristen har fortsatt ikke gått ut og det er fortsatt mulig å legge inn investeringsbeløp. Vi vil da prioritere aktører / personer som kan bidra positivt på reisen videre.

Systima Regnskap er overtegnet på emisjonen for Q1 2022

Vi ser etter styrekandidater

Vi kommer til å se etter styrekandidater for å sette opp et større styre etter emisjonen. Vi håper at noen av de potensielle styrekandidater også ønsker å være med på emisjonen for å investere. Dette er dog ikke et krav, og vi kommer til å aktivt se etter potensielle personer til styret.

Dersom du føler du kunne sittet i et styre ta gjerne kontakt.

Planen videre

Når emisjonen er lukket og vi har valgt hvilken investorer vi ønsker å ha med på laget kommer vi til å ha fullt fokus på lansering av regnskap. Vi kommer mest sannsynlig også til å lansere et eget lønssystem.

Planen videre etter lansering er å komme med nye oppdateringer på løpende bånd. Dette gjelder både oppgradering av eksisterende funksjoner og helt nye moduler. Vi kommer til å analysere markedet og eksisterende brukere og prioritere deretter.

Etter lansering vil vi ansette selgere og starte å bygge salgsavdeling. Gründerne har over 15 års erfaring med å bygge salgsbedrifter.

Spørsmål og svar

Hvordan kjøper jeg aksjer?

Send oss en mail til post@systima.no og fortell hvem du er.

Hvordan melder jeg interesse av å sitte i et styre?

Dersom du ønsker å sitte i styret til Systima AS send oss en mail til post@systima.no og fortell hvem du er. Send gjerne en CV med relevant erfaring og referanser.

Finn flere spørsmål og svar her →

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem