Du kan nå lage fakturautkast

Lesetid: 5 min

Vi har nå kommet med en ny oppdatering som gjør det mulig å lage fakturautkast. Du kan derfor lagre en påbegynt faktura og jobbe med den videre senere.

Det er vanlig å lagre som utkast om du eksempel ikke rekker fullføre en faktura, eller dersom du ønsker å lagre et utkast klart til fakturering som du jevnlig oppdaterer. Det kan eksempel være avanserte fakturaer, hvor du skal legge til mange produktlinjer. Her kan det være smart å oppdatere et utkast løpende hvis ordren blir større, for å unngå og glemme noe.

Dersom du har lagret et utkast kan du når som helst gå tilbake til fakturaoversikten. Over fakturaoversikten kan du se fakturautkast, og ved å trykke på en linje kommer du direkte inn i utkastet. Du kan når som helst slette et utkast eller gjøre om utkastet til en faktura. Når et fakturautkast er gjort om til en faktura vil det ikke lenger være et utkast og bli fjernet fra oversikten.

Når du har laget et utkast kan du også forhåndsvise utkastet. Husk at dette ikke er en faktura, og et utkast skal aldri betales av en kunde. Det er ingen gyldig faktura. På et utkast vises ikke fakturanummer, da det ikker er en gyldig faktura. Når du lager et fakturautkast i Systima vil du også se at det står "utkast" over store deler av fakturautkastet, så det skal være veldig tydelig at dette ikke er en ferdig faktura.

Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram. For spørsmål ta kontakt på post@systima.no.

Kom i gang
Systima fakturasystem