Vi har nådd 500 brukere!

Lesetid: 5 min

Systima har nå nådd 500 unike brukere!

Dette er en stor milepæl for oss, og det har gått mye raskere enn vi hadde håpet på. Vi er veldig takknemlige for alle som bruker Systima og for all tillit vi har fått til nå.

Vi kommer med oppdateringer 4 ganger i uken for å gjøre dagens løsning enda enklere, smartere og med mer funksjonalitet. Vi jobber på spreng med alle regnskapsmoduler, slik at vi kan lansere disse så fort som mulig.

Vi har store ambisjoner med Systima og ønsker å konkurrere med de største i Norge på regnskap. Vi må ta et steg om gangen om jobbe målrettet. Vi har veldig mange kule ideer vi gleder oss å introdusere til dere i fremtiden.

Vi er et transparent team som er veldig åpne for tilbakemeldinger. Dersom du har konstruktive tilbakemeldinger, savner noe, ønsker ny funksjonalitet eller har noe annet på hjertet blir alle tilbakemeldinger tatt i mot med åpne armer. Når du er logget inn har du et blått ikon øverst til høyre. Herfra kan du når som helst, uten å gå ut av det du jobber med, ta kontakt med vår kundeservice på under 1 minutt. Vi hører gjerne fra deg!

Tusen takk for all tillit til nå, vi gleder oss masse til veien videre og kommer til å jobbe beinhardt for å nå neste milepæl som blir 1.000 brukere!

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");