Enkelt fakturaprogram

Lesetid: 5 min

Ser du etter et enkelt fakturaprogram? Da er mest sannsynlig fakturaprogrammet Systima det riktige programmet for deg. Systima er et topp moderne fakturaprogram som ble lansert sent 2020. I denne artikkelen kan du lese om hvordan du enkelt og effektivt kan lage faktura og sende regning.

Enkelt og intuetivt fakturaprogram

Systima er et enkelt fakturaprogram for bedrifter og privatpersoner. Det er derfor ingen økonomisk risiko å prøve systemet. Du kan også lage og sende EHF faktura. Send regning direkte fra Systima, så du slipper laste ned noe å gjøre noe utenfor faktureringssystemet.

Enkel registrering

Dersom du har en Google eller Facebook bruker kan du logge inn via disse for enkel og effektiv registrering. Du kan også velge å registrere bruker manuelt.

Systima er koblet opp mot Brønnøysundregistrene, og dersom du registrerer en virksomhet med organisasjonsnummer kan du søke etter selskapet så du slipper å skrive inn all informasjon om selskapet manuelt. Du kan også lage bruker som privatperson.

Ønsker du lage bruker? Registrere deg her

Lag faktura på under 3 minutter

Når du har logget inn kan du lage faktura og sende regning på under 3 minutter. Når du logger inn kommer du til et dashboard, hvor du må gjennomføre enkle sted før du er klar til å lage din første faktura. Her må du blant annet legge inn neste fakturanummer og kontonummer for innbetaling. 

Hele prosessen er veldig enkel, og det er tydelig hva du må gjøre for å opprette en faktura. Du trenger ikke å ha noen erfaring med fakturering eller regnskap for å forstå hvordan du lager en faktura.

Det er like enkelt å lage EHF faktura som vanlig faktura. Les mer informasjon om EHF faktura her.

Guider og god informasjon på hver side

Alle sider i Systima har guider. Våre guider viser ulike steg for å gi god informasjon og opplæring av alle funksjoner. Du kan når som helst avslutte en guide dersom du ikke ønsker videre innføring. 

Hver side har også et blått spørsmålstegn (?). Trykker du på dette ikonet kommer det opp utvidet informasjon om siden du er på. Dersom det er noe du føler er utydelig eller mangler, kan du når som helst trykke på “gi tilbakemelding” knappen så vi kan gjøre informasjonen enda enklere. 

Les mer om hvorfor du skal velge Systima sitt enkle fakturaprogram

Enkel faktura mal

I Systima er det en ryddig og enkel faktura mal. Når du lager faktura trenger du ikke tenke på hva som er krav til en faktura, da fakturaprogrammet har god oversikt over alle lover og regler. Når du lager en faktura ber fakturaprogrammet om viss informasjon, og du har ikke mulighet til å lage en faktura dersom du ikke fyller inn alt som er påkrevd for å lage en faktura.

Selve PDF fakturaen har en ryddig og oversiktlig faktura mal, hvor all betalingsinfo er ekstra godt synliggjort så det er enkelt å betale regningen.

Les også: Krav til en faktura

Slipper å laste ned noe

Systima er et enkelt fakturaprogram, hvor du slipper å laste ned noe som helst. Alt er lagret i skyen, som betyr at du kun trenger internett. Alle filer, fakturaer, bilag og andre hendelser i faktureringssystemet blir lagret på våre servere. Vi tar også jevnlig backup av serveren.

Dette gjør at du kan bruke både PC, Mac, nettbrett og alle mobile enheter. Det er ikke noe krav til avanserte datamaskiner for å bruke faktureringssystemet.

Bruk Systima? Lag bruker her

Trenger kun internett

Systima skal være enkelt og effektivt. Du trenger kun internett for å bruke tjenesten, og faktureringsprogrammet kan brukes like bra på PC, Mac, nettbrett og alle mobile enheter.

Ettersom Systima er et topp moderne fakturaprogram kan nettlesere som er utdatert ikke fungere optimalt. Vi anbefaler i disse tilfellene å oppdatere nettleseren, eller bytte til en mer moderne nettleser. Vi anbefaler Google Chrome.

Les også spørsmål og svar om Systima.

Send regning direkte fra Systima

Systima er laget for at alt skal være enkelt. Send regning direkte i fakturaprogrammet, slik at du slipper å laste ned PDF for så manuelt å sende mail. Mottaker får en oversiktlig mail med fakturaen, så mottaker enkelt kan betale regningen. 

Dersom mottaker ønsker at du sender faktura på nytt, eller du ønsker å purre på en betaling, kan du når som helst sende en eller flere ganger ekstra fra faktureringssystem. Du vil også se en god oversikt i faktureringsprogrammet over hvilken fakturaer som er sendt og ikke, og også en egen oversikt inne på hver enkelt faktura med alle utsendelser på den konkrete fakturaen.  Send regning fra Systima og spar masse tid! EHF faktura blir automatisk sendt elektronisk.

Les også: Send regning med Systima

Legg til flere brukere til din virksomhet

Dersom dere er flere personer som jobber med samme virksomhet, eller du ønsker å legge til en ny bruker til din virksomhet for å få hjelp er dette ingen problem. I Systima kan du legge til så mange bruker du selv vil i din virksomhet, og du kan når som helst fjerne brukere så de ikke lenger har tilgang. Dette gjør du i Innstillinger under “brukertilgang”.

Ubegrenset antall virksomheter

I Systima kan du enkelt legge til flere virksomheter på en bruker. Dette gjør du ved å trykke på virksomheten du representerer, som er nederst til høyre over logg ut knappen. Her kan du velge hvilken virksomhet du ønsker å representere, og også legge til ubegrenset med virksomheter. 

Når du logger inn i fakturaprogrammet vil du få et valg om hvilket selskap du skal representere så du ikke lager og sender regning på feil. Du kan når som helst bytte virksomhet.

Følg oss på Linkedin, Facebook eller Instagram for å holde deg oppdatert. 

Artikkelen kan inneholde feil og mangler, og vi står ikke ansvarlig for eventuelle utfordringer eller problemer dette måtte forårsake.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#blog-article", "#reading-time");