Fakturaprogram for ungdomsbedrift og studentbedrift

Lesetid: 5 min

En ungdomsbedrift er en bedrift på videregående skole i samarbeid med Ungt Entreprenørskap (UE). En studentbedrift (SB) er en bedrift av elever på høyere utdanning (SB). Dette er som oftest et valgfag og blir mer og mer vanlig i det Norske skolesystemet. Dette er et veldig godt initiativ for å engasjere flere unge gründere for å gi de god lærdom av hvordan det er å starte og drive et selskap. Ungdomsbedrift (UB) og studentbedrift (SB) er en selskapsform med forkortelse UB og SB og blir registrert i Brønnøysundregisteret.

Faktureringsprogram for ungdomsbedrifter og studentbedrifter

Systima har laget et faktureringssystem som er godt tilpasset for UB og SB. Hos oss kan dere lage bruker med riktig selskapsform, slik at all informasjon blir korrekt på faktura dere sender. Dere får også tilgang til en kundeoversikt og produktoversikt, som gjør det enkelt for dere å ha oversikt over kunder og produkter. Regnskapsprogrammet er helt gratis, og dere kan lage og sende så mange fakturaer dere vil. Register dere her.

Les også: Hva er kravene til en faktura

Stilrent design og moderne teknologi

Systima ble startet å lage i 2020, og vi har derfor topp teknologi og et moderne design. Det gjør det mer motiverende å jobbe i med en rask teknologi så dere kan ha full kontroll.

Faktureringsprogram til mac, pc mobil og nettbrett

Vårt faktureringsprogram er laget til alle enheter, og alt er skybasert. Det betyr at du kun trenger internett og en hvilken som helst enhet, og enkelt kan bruke systemet. Alt blir lagret i skyene og dere trenger ikke lagre noe på egen enhet. Du kan derfor bruke PC (windows og linux), Mac (alle typer), iphone, android, ipad og andre nettbrett.

Les også: Hvorfor bruke Systima sitt fakturaprogram?

Referanse

Vi har brukt Systima for å lage fakturaer til vår ungdomsbedrift. Det var veldig enkelt å forstå og vi hadde god oversikt over kunder og fakturaer. - Lisa (18), UB gründer

Vi har historie som ungdomsbedrift

Systima har ikke vært en ungdomsbedrift tidligere, men det første selskapet som ble stiftet i vårt konsern startet nettopp som en ungdomsbedrift. Vår grunnlegger har derfor selv erfaring av å drive ungdomsbedrift og har også engasjert seg en del i Ungt Entreprenørskap som jury og dommer. Vi synes det er ekstra morsomt å hjelpe fremtidige gründere ved å tilby et fakturaprogram. Vi ønsker dere alle lykke til!

Artikkelen kan inneholde feil og mangler, og vi står ikke ansvarlig for eventuelle utfordringer eller problemer dette måtte forårsake.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#blog-article", "#reading-time");