Spar tid og penger
bruk Systima gratis!

Systima er et gratis faktureringsprogram, hvor systemet er så enkelt at du klarer alt selv! Du kan effektivt lage fakturaer, legge til produkter og lage kundeoversikt. Få full kontroll over ubetalte fakturaer med et enkelt og moderne faktureringsprogram.

Kom i gang
Systima fakturasystem funker på desktop og mobilEnkelt faktureringsprogramEnkelt faktureringsprogram på nett

Hvorfor velge oss?

Gratis for bedrifter og privatpersoner

Du trenger ingen erfaring med økonomi og regnskap

Alt er lagret i skyen, så alt du trenger er internett og mobil / PC / Mac

Systima er et trygt, moderne faktureringssystem hvor enkelhet er satt i fokus.

Gratis fakturaprogram
Lag og send så mange fakturaer du vil!

Du har også tilgang til fakturaoversikt med full kontroll på hvilke fakturaer som er betalt og uoppgjort.

Enkelt og greit

Faktureringsprogrammet er gratis, og laget så enhver person skal kunne forstå det. Vårt faktureringsprogram er så enkelt at du ikke trenger noen erfaring eller økonomisk bakgrunn.

Produktoversikt

Produktoversikten gjør det mulig å legge inn ulike produkter og ha oversikt over alle dine varer og tjenester. Dette gjør det enda mer effektivt å fakturere

Kundeoversikt

Systemet har en kundeoversikt hvor du har mulighet til å se på faktura-historikken for de ulike kundene dine.

Systima fakturasystem er også laget for mobile enheter
100 % lagret i skyen

Vi er et 100 % skybasert regnskapssystem, som gjør at du aldri trenger å tenke på at noe blir borte. Det eneste du trenger er internett og en mobil eller datamaskin / Mac.

Full kontroll

Du har full kontroll over alle sendte fakturaer i fakturaoversikten. Her kan du enkelt se hvem som har betalt, og enkelt følge opp ubetalte fakturaer.

Send faktura gratis

Via vårt faktureringsprogram kan du gratis sende ubegrenset med fakturaer direkte i systemet.

Referanser
Gjør som kundene våre og bruk Systima!

Spørsmål og svar

Trykk på boksene for å se svar på de vanligste spørsmålene vi får.

Systima er et helt gratis faktureringsprogram.

Du kan lage ubegrenset fakturaer gratis i vårt faktureringsprogram.

Alt i Systima er skybasert og gjøres via en internettside. Du trenger derfor ikke tenke på lagring og trenger kun internett. Faktureringsprogrammet er optimalt for å bruke både på PC, Mac, mobil og nettbrett.

Vi jobber løpende med nye funksjoner og kommer til å komme med masse spennende nyheter fremover!

Du kan lage så mange produkter du ønsker og se en oppsummering i produktoversikt. Dette gjør det mye mer effektivt å fakturere.

Systima er et faktureringsprogram for både privatpersoner og bedrifter.

Hvem er Systima?

Systima har drevet med systemutvikling siden 2017 hvor vi tidligere har utviklet internsystemer for bedrifter. Dette har inkludert alt fra fakturering, CRM, regnskap, lagerbeholdning, lønn, API integrasjon mot andre systemer, ordremodul og masse mer. Vi elsker oversiktlige, automatiserte og effektive systemer som forenkler arbeidsdagen. Nå er vårt fulle fokus på vårt eget system med små bedrifter som målgruppe. Vi har en offensiv vekststrategi i årene fremover, hvor vi kommer til å lansere nye funksjoner på løpende bånd. Systima kommer til å bli et komplett regnskapssystem med mange spennende løsninger! Systima AS er eid av Robin Hood Invest AS som har hatt suksess med flere selskaper.

Vårt motto er "The best system wins".
Vårt mål er å bli en av de ledende regnskapssystemene i Norge, hvor våre kunder ser på Systima som en investering og ikke en kostnad.
Vår visjon er å bli ledende på software i Norden.

Systima logo

Hva er en faktura?

Faktura er et salgsdokument mellom en selger og en kjøper.

Selger og kjøper kan være privatperson og/eller bedrift. Fakturering skjer derfor altså når noe selges. Historisk har fakturaer vært i papirformat og sendt pr post, og i moderne tid er det mer vanlig med elektronisk fakturering via et skybasert faktureringsprogram. Når man sender en faktura gir man kreditt til kunden, i motsetning til et kontantkjøp når man betaler på stedet. Når man gir kreditt til kunden betyr det derfor at man får betaling en gang i fremtiden.

Skatteetaten har visse krav når man lager en faktura. Dette kan være forfallsdato, kontonummer, informasjon om kjøper, informasjon om selger, pris og så videre. Systima er et gratis faktureringsprogram som dekker alle disse tingene, så det er umulig å gjøre feil. Ved hjelp av vårt enkle system kan du effektivt sende fakturaer og ha full kontroll.