Systima regnskap er lansert!

Lesetid: 5 min

Vi kan nå gledelig fortelle at vårt regnskapsprogram er lansert! Vi hadde oppdatering i hele helgen, og en vellykket lansering mandag. Alt gikk som planlagt og vi er veldig stolte!

Systima var også på forsiden av shifter noen dager før lansering.

Ny prismodell

Vi har lansert en ny prismodell. Prismodellen er todelt, hvor det er modulpris per måned og transaksjonspris for bruk. Dersom du tidligere har brukt vårt fakturaprogram er dette til 0 kr per måned. Du betaler kun for bruk.

Dersom du ønsker å oppdatere til regnskap, vil du få gratis modul til oktober.

Bygge opp salgsavdeling

Nå starter arbeidet med å selge inn mot regnskapsbyråer og regnskapsførere. Vi har allerede ansatt vår første selger og har som mål å ansette flere selgere i nær fremtid.

Vår målgruppe er bedrifter som har regnskapsfører og omsetter for mellom 0 - 50 millioner. Vi kommer derfor til å jobbe tett med regnskapsførerne.

Er du regnskapsfører? Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg

Lønn kommer snart

Vi lanserer snart vårt eget lønnssystem. Vi er ca 90 % ferdig med lønnssystemet og det gjenstår kun enkelte funksjoner samt mer testing. Lønnssystemet vil potensielt ha en beta versjon i første omgang.

Dersom du ønsker å teste lønnssystemet, send oss gjerne en melding.

Effektivt og enkelt
Systima regnskap

Systima er et topp moderne fakturering-, regnskap- og lønnssystem med ambisjoner om å bli ledende i hele Norge.

Prøv Systima
Systima fakturasystem
function readingTime(querySelectorSource, querySelectorReadingTime) { const text = document.querySelector(querySelectorSource).innerText; const wpm = 225; const words = text.trim().split(/\s+/).length; const time = Math.ceil(words / wpm); document.querySelector(querySelectorReadingTime).innerText = time; } readingTime("#news-article", "#reading-time");