Gratis faktureringsprogram for frilanser

Frilansere som er selvstendig næringsdrivende driver enkeltpersonforetak(tidligere navn enkeltmannsforetak). Som frilanser og Selvstendig næringdsdrivende er man avhengig av å fakturere for å få inntekter. For å lage en faktura er det visse krav som må oppfylles, og Systima er et gratis faktureringsprogram for frilansere som tar høyde for alle disse kravene. I Systima kan du lage ubegrenset fakturaer, ha full oversikt over sendte fakturaer med oversikt over hvem som har betalt og ikke. Systemet er enkelt, så en hver person skal kunne forstå og bruke det. Bruk systemet gratis her.

Bruk Systima uten noen erfaring eller økonomisk bakgrunn

Systima er et gratis faktureringssystem som er laget for alle. Det betyr at du ikke trenger noen som helst erfaring med regnskap eller ha noen som helst økonomisk bakgrunn. Vi har laget alle våre funksjoner så hvem som helst skal kunne forstå faktureringsprogrammet.

Les også: Enkeltpersonforetak eller aksjeselskap?

Ha full kontroll over alle kundene dine

I vårt gratis faktureringsprogram har du full oversikt over alle kundene dine. Du får tilgang til en gratis modul som er kundeoversikt, hvor du kan legge inn nye kunder og se eksisterende kunder. Når du lager faktura kobler du opp til en ny eller eksisterende kunde, som gjør faktureringen mer oversiktlig og effektivt.

Produkter og produktoversikt bidrar til en effektiv fakturering

En annen modul som er gratis i Systima er produkt og produktoversikt. Her kan du legge inn faste produkter (varer og tjenester) slik at de blir lagret. På denne måten er det mye mer effektivt å lage nye fakturaer med tilsvarende produkt og pris. Dette er en valgfri funksjon som er genial for brukere som selger mange av de samme produktene.

Send gratis faktura via regnskapssystemet Systima

I Systima er selve utsendelsen av faktura også gratis, og veldig effektivt. Ved et museklikk blir faktura sendt til kunde, hvor de får en fin og oversiktlig mail med betalingsinformasjon. Her får kunder også en link som er til fakturaen i PDF, samt potensielle vedlegg. Det er også gratis å legge ved vedlegg til faktura. Dersom du ikke ønsker automatisk utsendelse, kan du også gjøre dette manuelt ved å laste ned PDF og sende elektronisk eller i post. Husk at inkassovarsel alltid må sendes i posten.

Les også: Hva er kravene til en faktura?

Skybasert og sikkert

Systima er et skybasert faktureringsprogram, som betyr at alt er lagret på en server. Det betyr at du kun trenger internett, og kan fint bruke Mac, PC, nettbrett, mobil og andre enheter. Systima ble laget i 2020 med topp moderne teknologi. Det gjør systemet sikkert, trygt og effektivt.

Nye spennende oppdateringer kommer på løpende bånd!

Vi er et team som jobber fulltid med Systima, og vi jobber daglig med å gjøre systemet enklere, smartere og bedre. Vi tar i mot all feedback med åpner armer, og utvikler etter kundenes behov og ønsker. Det kommer til å komme mange spennende nyheter med årene som kommer. VI har et langsiktig perspektiv på Systima og har som mål om å bli en av de ledende regnskapssystemene i Norge!